- Diós barackmag
- Krém:
- 5 dkg darált dió
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
- 3 ek cukor
- 3 tojás
- 1 vaníliás cukor
Tészta
1/2 citrom reszelt héja
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
5 dkg darált dió
1 kk szódabikarbóna
35 dkg liszt
Továbbá
margain a formákat kikenni
porcukor
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd barackmag formákat vajjal kikenünk, és mindegyikbe tésztát nyomkodunk,és közepes lángon készre sütjük, hűlni hagyjuk.
Közben a krémet elkészítjük. A 3 tojást a 3 ek cukorral gőz fölött sűrűre főzzük, közben a margarint porcukorral,dióval és vaníliás cukorral kikeverjük, majd összekeverjük a krémmel. Ezzel a krémmel töltjük a sütiket, 2-2 összeragasztunk a krémmel. A végén porcukorral hintjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése