Epres piskótás finomság


Hozzávalók:
- 4 tojásos piskóta, recept ITT
- 1/2 kg eper
- 1 cs epres pudingpor
- 2 dl habtejszín
- 3 dl tej
- 4 ek cukor

Elkészítés:
A piskótát elkészítjük, miközben hűl, a tejjel elkeverünk 1 dl habtejszínt, a pudingport és cukrot, és krémet főzünk belőle.
A kihűlt pudinghoz keverjük az összeturmixolt epret,(pár szemet hagyunk darabolni), és felverjük a maradék 1 dl habtejszínt.
A piskótát darabokra tépkedjük, és jénai aljára tesszük, öntünk rá a pudingból, a habtejszínből is teszünk rá, darabolunk epret is. És így készítünk még 1-2 réteget, amennyi hozzávalónk van.
Hűtjük.
Nagyon finom és egyszerű édesség!

Nincsenek megjegyzések: