Ribizli álom



Hozzávalók:
6 tojásos kakaós piskóta, recept ITT.

Krém:
- 4dl tej
- 1 cs epres pudingpor
- 5 ek cukor
- 25 dkg rama
- 20 dkg porcukor
- 2 bögre ribizli
- zöld ételfesték

Elkészítés:
A piskótát elkészítjük a recept alapján 5 ek kakaóporral.
A tejben elkeverjük a cukrot és pudingport és sűrű krémet főzünk. A margarint kikeverjük a porcukorral.  Elteszünk 3 ek vajat, teszünk bele pár csepp zöld ételfestéket a kívánt árnyalat eléréséig, és kinyomózsákba tesszük. Ha kihűlt a puding, robotgéppel elkeverjük benne a többi margarint.
Díszíteni elteszünk ribizliszemeket, a többit összezúzzuk botmixerrel, és a krémhez keverjük.
A kihűlt piskótára simítjuk a krémet, a zöld vajkrémmel szárat formázunk, és a ribizliszemekkel díszítjük!

Nincsenek megjegyzések: