• Diós barackmag

  • Krém:
  • 5 dkg darált dió
  • 15 dkg porcukor
  • 20 dkg margarin
  • 3 ek cukor
  • 3 tojás
  • 1 vaníliás cukor
   Tészta
   1/2 citrom reszelt héja
   20 dkg porcukor
   25 dkg margarin
   5 dkg darált dió
   1 kk szódabikarbóna
   35 dkg liszt

   Továbbá
   margain a formákat kikenni
   porcukor

Elkészítés
A tészta  hozzávalóit összegyúrjuk, majd barackmag formákat vajjal kikenünk, és mindegyikbe tésztát nyomkodunk,és közepes lángon készre sütjük, hűlni hagyjuk.

Közben a krémet elkészítjük. A 3 tojást a 3 ek cukorral gőz fölött sűrűre főzzük, közben a margarint porcukorral,dióval és vaníliás cukorral kikeverjük, majd összekeverjük a krémmel. Ezzel a krémmel töltjük a sütiket, 2-2 összeragasztunk a krémmel. A végén porcukorral hintjük

Nincsenek megjegyzések: